Kerja Secara Part-Time & Full time Di Rumah/ Buat Duit Online Di Rumah: Soal Jawab Berkenaan dengan Formula Luar Biasa ini

Pages

Sunday, August 30, 2009

Soal Jawab Berkenaan dengan Formula Luar Biasa ini

Coretan Ketiga saya dalam Formula luar Biasa

Salam,


Lagi 1 jam nak berbuka puasa. Persiapan untuk berbuka telah disiapkan. Jadi dari tak ada benda nak buat, saya nak coret sikit la pasal Formula Luar biasa nie. Untuk memudahkan korang memahami apa itu Formula Luar Biasa nie, saya telah pun meletakan beberapa soalan yang biasa di tanya oleh ahli yang berminat untuk menyertainya. Dibawah ini saya menjawab beberapa soalan hangat untuk memudahkan anda menyertai Formula Luar Biasa:Formula Luar Biasa Pro

S: Saya ingin sertai FLB Pro, apa yang perlu saya buat?
J:Secara ringkasnya:
1: Sertai ahli FLB Pro dengan bayaran RM295 dengan KLIK DISINI
2: Tunggu email pengesahan dari saya, biasanya dalam masa 24 jam.
3: Anda akan menerima email dari saya yang akan berikan anda panduan menjana wang dengan mempromosi FLB Pro dan link download bonus kilat!

S: Boleh terangkan secara ringkas apa program FLB Pro yang sebenarnya?
J: Formula Luar Biasa (FLB Pro) adalah gabungan pemasaran cara gayapos dan internet. Anda mendapat produk yang boleh anda jual melalui gayapos dan internet. Ada produk yang anda dapat 100% keuntungan atau 50% komisen. Produk saya adalah ebuku, CD ROM, Video, Softaware yang memberikan kebaikan kepada pengguna.
Dengan FLB Pro, saya akan mudahkan kerja anda. Semuanya telah saya sediakan untuk anda! Anda mendapat laman web yang membina list dan menerima mesej mengikut jadual secara automatik. Apabila ada pesanan, anda mendapat komisen
lumayan tanpa had! Tugas anda hanyalah membawa trafik/pelawat ke web anda untuk mereka berikan nama dan email (saya akan tunjukkan caranya). Itu sahaja dan tunggu akaun bank anda meledak!

S: Apa itu list dan bagaimana membina list boleh menjana pendapatan?
J: List adalah mereka yang berminat dengan produk yang anda tawarkan. Orang tidak akan membeli produk anda pada kali pertama tiba ke laman web anda. Jadi, anda perlu menghubungi mereka semula dan memberi cukup maklumat kepada list anda. Biasanya, selepas menerima 7-10 followup barulah mereka akan membeli produk anda.
Katakan anda mempunyai 1000 list. Anda menjumpai satu produk hebat dan menulis email kepada list anda. Walau hanya 3% yang membeli produk berharga
RM100, anda sudah menjana RM3000. Bayangkan kalau anda mempunyai 5,000 atau 10,000 atau 100,000 list! Meledak! Syoknya ialah anda boleh menulis kepada list anda 2 atau 3 kali seminggu dengan menekan satu butang sahaja.

S: Mengapa pentingnya membina list?
J: Jika anda tidak membina list, anda sentiasa perlu mencari pelanggan dengan menempah iklan, sembang diforum, buat SEO dan sebagainya. Dengan adanya list, anda hanya perlu tulis 5 minit email dan klik send. Zass... 10,000 orang membaca email anda serentak dan sebilangan akan memesan produk anda! List juga lebih memberi respon kepada anda kerana mereka sudah mengenali dan percayakan anda. Sudah tentu anda lebih suka membeli daripada orang yang anda kenali daripada orang yang anda tidak kenali langsung.

S: Anda mahu membina 100,000 list? Adakah sasaran ini boleh dicapai?
J: Hendak seribu daya tak nak seribu dalih. Jika setiap ahli flb pro menggunakan strategi yang saya tunjukkan, tidak mustahil setiap ahli mampu mempunyai paling kurang 500 - 1000 list dalam tempoh 3 bulan! Jika 100 ahli bergabung, sasaran 100,000 list pasti akan tercapai, dan saya yakin 100% dengan perkembangan terkini yang saya perolehi!

S: Apa faedahnya 100,000 list kepada ahli FLB Pro?
J: Kita akan terus berkongsi maklumat dan memberikan tip dan teknik menjana wang terkini kepada list. Dan pada masa yang sama, kita boleh tawarkan produk-produk yang boleh menolong mereka mencapai impian mereka. Katakan anda mempunyai produk berharga RM50, walau 3% daripada 100,000 list yang memesan, anda sudah menjana RM150,000 dengan hanya menulis email!

S: Apa yang saya dapat apabila sertai FLB Pro?
J: Apabila anda menyertai FLB Pro, anda akan mendapat keistimewaan yang berikut:

[X] Link pengedar khas untuk setiap ahli
[X] Sistem yang yang membina list untuk anda - anda hanya bawa pelawat melalui link pengedar khas dan sistem akan jalankan tugas followup seterusnya.
[X] Sistem autoresponder lengkap memberikan mesej jualan secara automatik kepada list anda dari hari 1, 2, 3 dan seterusnya. (Mengikut kajian, prospek memerlukan 7 kali followup sebelum mereka memberi jawapan)
[X] Koleksi ebuku Bahasa Malaysia dan English.
[X] Pelbagai komisen produk dan keahlian FLB Pro
[X] Produk hakcipta anda boleh cetak dan jual
[X] Joint venture dengan ahli flb pro - AKAN DATANG!
[X] Khidmat sokongan dan tunjuk ajar yang berterusan

S: Bagaimana saya boleh buat duit dengan FLB Pro?
J: Soalan yang bagus! Anda boleh menjana duit dengan pelbagai cara, iaitu dengan mempromosi keahlian FLB Pro. Disini komisen anda ialah RM100 untuk peringkat 1 dan RM50 untuk peringat 2. Anda juga boleh mempromosi pelbagai produk tambahan kepada list anda dari semasa ke semasa. Dan yang hebatnya
anda membina list yang boleh tawarkan produk sampai bila-bila.

S: Benar ke kita boleh buat duit dengan FLB Pro? Ada bukti?
J: Selepas melancarkan FLB Pro dalam masa tidak sampai 2 bulan, saya sudah menjana pendapatan 5 angka! Seorang surirumah telah menjana lebih RM30,000 dengan sistem ini, juga seorang pensyarah menjana RM20,000 secara sambilan sahaja. Ini tidak termasuk guru, pekerja kilang, pelajar yang telah menjana antara RM100-RM1000 seminggu dengan sistem ini. Jika MEREKA BOLEH, mengapa tidak anda. Hanya ikut apa yang saya lakukan. Anda boleh melihat bukti disini:

S: Saya tak tahu langsung pasal internet, bolehkah saya buat duit dengan FLB Pro?
J: Memang FLB Pro dikhaskan untuk majoriti yang masih belum arif tentang pemasaran internet. Sebagai orang baru, anda perlu faham mengapa pentingnya list dalam membina bisnes internet yang berjaya untuk satu jangka masa yang panjang. Disini anda akan ditunjukkan cara membina list secara praktikal dan pada masa yang sama menjana pendapatan sampingan.

S: Mengapa FLB Pro mahal sangat?
J: Jika anda perhatikan, apabila sertai FLB Pro anda mendapat produk yang bernilai ribuan ringgit. Jika anda hendak mengupah orang membuat laman web sahaja sudah RM200. Autoresponder RM200. Domain dan hosting RM130. Disini sahaja anda sudah habiskan RM530. Dengan FLB Pro semuanya telah disiapkan untuk anda! Anda tidak perlu pening pasal kos membina laman web dan apakah
produk yang perlu anda jual. Anda dapat laman web yang terus menjana wang! Dengan hanya RM295 adalah murah dibandingkan dengan pergi kursus atau bengkel, tidak kurang RM1000 yang perlu anda habiskan.

S: Adakah saya tidak perlu buat apa-apa selepas sertai FLB Pro dan dapat duit?
J: Salah. Apabila anda sertai FLB Pro, anda perlu membawa trafik/pelawat ke laman web anda. Jika tiada trafik, tiada siapa yang membeli dan anda tidak akan dapat komisen. Jika anda bawa trafik, anda akan membina list yang boleh anda tawarkan produk sampai bila-bila.

S: Saya tidak tahu cara membawa trafik ke laman web saya?
J: Jangan risau. Saya akan tunjukkan satu persatu bagaimana saya membawa trafik. Selepas 2 bulan dilancarkan, saya telah membawa lebih 25,000 pelawat ke laman web saya dan hampir separuh membuat opt in dan hasilnya 5 angka dalam akaun bank saya! Saya akan bocorkan rahsia ini apabila anda menjadi ahli FLB Pro nanti!

S: Adakah ini skim cepat kaya dan halal tak?
J: FLB Pro BUKAN skim cepat kaya,pelaburan internet hyip atau saham amanah. Kita menjual produk maklumat yang cukup berguna jika anda hendak melancarkan bisnes internet dengan cara yang cepat dan mudah. Ianya halal kerana pendapatan anda bukan bergantung kepaa nasib tetapi berlandaskan usaha anda sendiri. Dan adanya pertukaran barang, anda mendapat buku, software, video dan laman web.

S: Apakah produk yang dijual oleh flb pro?
J: Pada peringkat permulaaan, kita akan menjual keahlian FLB Pro dan ahli akan mendapat keistimewaan seperti yang saya nyatakan diatas tadi. Dari semasa ke semasa, anda boleh mempromosi produk-produk saya dan ahli flb pro yang
lain dan menjana komisen!

S: Apa itu JV antara flb pro?
J: Joint Venture atau JV adalah perkongsian pintar antara flb pro. Dan ini adalah salah satu keistimewaan internet.Iaitu jika anda mempunyai produk sendiri, anda boleh tawarkan ahli flb pro lain untuk memasarkan produk anda kepada list
mereka. Biasa komisen 50/50 akan dikongsi antara ahli. Disini anda sudah menjimatkan kos promosi, dan produk anda boleh dipasarkan dengan cepat dan berkesan berbanding dengan menempah iklan.

S: Selepas mendaftar sebagai flb pro, apa yang perlu saya buat?
J: Anda akan mendapat email pengesahan bayaran daripada saya dan meminta anda untuk mendaftar untuk mendapatkan LINK KHAS PENGEDAR. Anda juga akan menerima link untuk download bonus kilat. Saya akan menghubungi anda melalui email apabila laman web anda telah disiapkan, biasanya dalam masa 2-3 hari. Selepas itu barulah anda boleh mula promosi dan buat duit!

S: Apakah link khas pengedar?
J: Link khas pengedar ialah link url yang anda akan gunakan untuk mempromosi sistem flb pro. Kami mempunyai sistem affiliate yang canggih dimana ia boleh merekodkan klik pelawat dan komisen jualan.

S: Berapakah harga keahlian FLB Pro dan bagaimana cara membayar?
J: Untuk 1000 yang pertama harga FLB Pro ialah RM295. Harganya akan dinaikkan mengikut kuota. Anda perlu segera memesan sebelum harganya dinaikkan apabila kuota mencecah 1001!

S: Apa itu Bonus Kilat, adakah saya perlu membayarnya?
J: Bonus Kilat adalah PERCUMA dan anda boleh download terus sebaik sahaja keahlian anda disahkan. Bonus ini sahaja bernilai ribuan ringgit jika anda memesannya diinternet sekarang. Anda mendapat produk master resell rights yang boleh anda jual dan simpan 100% keuntungan!

S: Bagaimana saya tahu ada orang yang membeli pakej FLB Pro daripada saya?
J : Email akan diberikan kepada anda oleh sistem affiliate setiap kali ada jualan daripada link anda.

S: Bilakah saya akan mendapat komisen?
J: Komisen akan dibayar jika ada jualan daripada anda. Bayaran komisen dilakukan setiap seminggu sekali, biasanya pada hari sabtu atau ahad. Wang akan saya masukkan ke akaun bank anda. Jika tiada, saya akan poskan cek ke rumah anda.

S: Perlukah saya ada akaun maybank untuk sertai FLB Pro?
J: Tidak.Pelanggan tidak akan memasukkan duit ke akaun anda, sebaliknya semua belian dan urusan pelanggan akan diuruskan oleh saya. Tidak kisah walau apa pun bank anda.

S: Adakah saya boleh buat duit seperti anda dan apakah jaminan jika saya tidakberjaya?
J: Saya tidak boleh menjamin anda boleh menjana wang seperti saya. Setiap orang mempunyai latar belakang yang berbeza dan sudah tentu pendapatan juga akan berbeza. Dan siapa tahu, anda juga boleh menjana lebih daripada saya. Jika anda tidak berpuas hati, wang anda akan saya pulangkan selepas ditolak komisen penaja. Malah anda boleh gunakan sistem ini selama setahun! Mengapa saya begitu yakin, sebab apabila menyertai FLB Pro, anda tidak akan meninggalkannya! Adakah anda hendak tinggalkan satu sistem yang berikan wang tunai dalam akaun anda tanpa henti? Sudah tentu tidak.
** PERHATIAN: Saya hanya mahukan mereka yang benar-benar serius untuk buat duit diinternet sahaja. Jika anda hanya mahu cuba suka-suka dan tidak mahu melakukan sedikit kerja, tolong jangan pesan. Anda mesti beri komitmen jika ingin berjaya.

S: Saya sebelum ini telah banyak tertipu dengan program internet, termasuk pelaburan internet yang diharamkan. Apakah bezanya FLB Pro ini dengan program-program yang lain?
J: Ingin saya TEGASKAN disini, sistem FLB Pro BUKANLAH pelaburan internet, jualan langsung MLM atau skim cepat kaya. Semua orang nak buat dengan senang, tetapi anda perlu faham apakah bisnes internet yang sebenarnya. FLB Pro menjalankan bisnes dengan memberi produk dalam bentuk maklumat berguna kepada mereka yang betul betul hendak menjalankan bisnes internet yang sebenarnya. Kita melangkah setapak lagi dengan membina list, satu model bisnes internet yang dilakukan oleh jutawan-jutawan internet. Kita juga membina satu network dan jv antara ahli FLB Pro untuk satu jangka masa yang panjang.

S: Saya tiada modal, boleh tak saya cuba sistem anda dahulu. Apabila mendapat hasilnya, saya akan pulangkan 10 kali ganda kepada anda!
J: Maaf, saya tidak boleh beri percuma sistem saya ini kepada sesiapa. Dan biasanya barang yang diberikan percuma tidak dihargai langsung. Anda mesti membayar jika hendak sertai FLB Pro. Jika tiada modal, anda perlu cari sampai dapat. Lihat... jika seseorang menawarkan kereta BMW M3 yang berharga RM300 ribu kepada anda, dengan syarat anda perlu membayar RM10,000 kepada beliau hari ini juga... sudah tentu anda berhempas pulas untuk mencari RM1o,000 tersebut. Jadi, disini duit sebenarnya bukanlah masalah.. samada anda mahu atau tidak untuk mengubah hidup anda ke arah yang lebih baik.

S: Bolehkah saya menghubungi anda atau berjumpa anda untuk mengetahui sistem FLB Pro dengan lebih lanjut.
J: Maaf, saya cukup sibuk dan tiada perjumpaan peribadi. (Ini bukan MLM). Segala yang anda perlu tahu tentang sistem FLB pro telah saya terangkan dengan jelas disini. Jika anda masih tidak faham, sila ulangi semula dan cuba fahamkan.

S: Bagaimana untuk membuat tempahan FLB PRO?
J: Tempahan boleh dibuat dengan bayaran RM295 buat masa ini. Maklumat lanjut pesanan dan borang pesanan sila klik link dibawah:

** Saya harap penjelasan diatas sedikit sebanyak menjawab sebarang kemusykilan atau persoalan anda. Saya berbesar hati menjemput anda menyertai gelombang FLB Pro sekarang sebelum terlewat! Sertai Sekarang dan kita boleh buktikan kepada          semua bahawa internet boleh membawa kebaikan bersama!!                                                      - Mohd Nizam

0 comments: