Kerja Secara Part-Time & Full time Di Rumah/ Buat Duit Online Di Rumah: Dapat Lagi RM500..Jumlah Komisen Terkumpul Sebanyak RM 21,800

Pages

Panduan Yang Boleh Jana Pendapatan Lumayan.. Masyuk!!!

Thursday, September 8, 2011

Dapat Lagi RM500..Jumlah Komisen Terkumpul Sebanyak RM 21,800

Komisen ke-83 Dalam Formula Luar Biasa


Salam,

Sebenarnya dah 4 hari saya dapat komisen tapi saya tidak rasa gembira pun. Hati saya masih sedih lagi mengenangkan nasib saya kehilangan sahabat yang saya sayangi. Di sebabkan panas baran saya ini lah membuatkan saya hilang segala-galanya. Nak update pun tak de mood..korang yang selalu baca blog saya mungkin dah banyak kali terperasan saya update tak de mood..kalau takde mood tu lah saya tengah gaduh dengan beliau..

Gaduh-gaduh pun saya tetap jalankan promosi macam biasa. Tidak kira berbayar atau percuma semua saya jalankan setiap hari. Terima kasih Nizam bagi komisen dan minta maaf lambat update blog.

klik pada imej untuk besarkan

Saya kehilangan kedua-duanya secara serentak..akaun adwords saya pun kena ban.. apalah nak jadi nie oi. Sapa-sapa yang sudi teman saya gi genting naik roller coaster nak tak?

3 comments:

Anonymous said...

salam,
sian dia,jgnla baran2,tak baik,akaun adword kena ban ke?,sama la kes cam kita,saya punya blog lg dh kena remove ngan google smlm,huhu..lg sedey,penat2 buat,tiba2 nk buka ,blog not found ,google hantar email,blog sy melakukn spam,tak pahamla,padahal blog sy sama je ngan blogger2 lain...saya ada baca di Blogger Content Policy kt bhgian SPAM-dia tulis camni-Spam: Spam takes several forms in Blogger, all of which can result in deletion of your account or blog. Some examples include creating blogs designed to drive traffic to your site or to move it up in search listings, posting comments on other people's blogs just to promote your site or product, and scraping existing content from other sources for the primary purpose of generating revenue or other personal gains.
Kalau camni punya policy,sy ingat ramaila lg blog yg akan kena remove termasuk sdri punya blog,caya tak?rasanya kena guna blog bebayarla...

Nur Raimi (AMOI) said...

wsalam...
ada juga yg kesian kat sana..blog saya dah di indek oleh google. saya tak pernah melakukan spam..saya hanya melakukan promosi berbayar sahaja. terima kasih kerana mengambil berat dekat sy.

Anonymous said...

Salam,

Boleh tak terangkn blog yg telah di indek oleh google,saya takut blog yg sy akn buat nnt akan di remove lg,sy pernah mengikuti satu blog famous,blog ni cuma memberi info jawatan kekosongan di agensi kerajaan,pengujung blog dia lebih 2 ribu org sehari,last2 kena remove,sedey tul...