Kerja Secara Part-Time & Full time Di Rumah/ Buat Duit Online Di Rumah: Lagi RM100 Masuk.

Pages

Panduan Yang Boleh Jana Pendapatan Lumayan.. Masyuk!!!

Tuesday, November 13, 2012

Lagi RM100 Masuk.

Komisen ke-113 Dalam Formula Luar Biasa.

Salam,


Happy Deepavali kepada penganut hindu dan selamat bercuti kepada mereka yang bercuti.., Hari ini hari untuk saya mengemas kini blog saya dan mengupdate komisyen yang telah saya perolehi pada 23 Oct 2012. Memang saya sekarang tiada masa untuk update komisyen on time jika Mohd Nizam transfer tapi bab promosi tetap berjalan seperti biasa.. Saya just promote di iklan-iklan berbayar.. Contohnya jika Mohd Nizam transfer RM100 separuh dari duit itu saya gunakan untuk beriklan. Separuh lagi saya simpan dalam ASB. Itu yang saya lakukan dari dulu hingga sekarang.. Bila awal tahun pembahagian dividen baru duit tu saya gunakan untuk membeli apa yang saya idam-idamkan... Bukan komisen dari Nizam sahaja..Banyak lagi Affiliate yang saya sertai saya buat benda yang sama.. Saya tak suka habukan duit dan habiskan duit secara sekelip mata..

Rahsia kejayaan saya, sejak saya sertai Affiliate saya tidak pernah melakukan SPAM..hantar email kepada orang yang tidak di kenali.. Semuanya saya iklankan cara yang betul.. Biar orang selidik dulu sistem ini baru sertai.. 

Jom kita lihat komisen yang ke-113..
Klik image untuk besarkan.


Jumlah Komisyen Setakat Ini Adalah Sebanyak RM 29,300.00

NAK LAPORAN PERCUMA:
ISIKAN NAMA DAN EMAIL DI SINI.



FREE DOWNLOAD NOW:
Sila isikan nama dan email utama anda pada borang dibawah untuk download laporan "Rahsia RM245,752 Dari Rumah! " bernilai RM97 PERCUMA sekarang!




Nama:

Email
Utama:







**Nota Penting: Anda
mesti membuat pengesahan email akaun terlebih dahulu
sebelum
mendapat laporan PERCUMA. Sila lihat email anda selepas mendaftar.
Email anda dijamin selamat. No Spam.
SAYA TIDAK PERNAH MELAKUKAN SPAM. ITU KEJAYAAN SAYA. PROMOSI SECARA BERETIKA


2 comments:

Qis❀NurellyQis said...

salam..sista :)
(sowi kalo saloh,tatau umo) hehe..
sy sblum ni selalu laa jgk trime email dr mr nizam bout FLB ni..mmg tiap kli bce mmg ttarik laa nak join , tp uwang nye blum ksmpaian (ade pon rase cam syg nk labur,hehe) & kdg2 rase waswas jugak, betul ke FLB ni bkesan n bole caye..sy jmpe blog sista pon kat forum WC n sy bace entry tahun 2010 kot (lame tuu) , n sy tgk siste still update sal komisen tuu smpai laa skarg , 14 nov 2012 , sempena devali ni kan..
jadi FLB ni betul2 bkesan lah yer?
sries nk sgt tau! ^,^ .. sbb lame da sy usha kesahihan FLB ni...
kalo buley nanti rply kat email kite eh? hehe.. snang skit kan nk borak? ;-)
ellyqiess@gmail.com

Nur Raimi (AMOI) said...

Waalaikumsalam...

sorry saya bz sikit sebab sekarang saya dah ada company sendiri.. so terkejar-kejar sikit.. bila free je saya update tapi promosi still berjalan seperti biasa.. Jika program nizam nie tak betul kenapa saya asyik dapat aje komisyen.. wahal saya tak pernah berjumpa langsung dengan nizam tu.. Dengan sistem dia la saya berjaya menghasilkan jualan demi jualan jika saya sertai mana-mana affiliate.. Pokok pangkalnya usaha kita..kalau kita memula je rajin memang susahlah nak berjaya..mula-mula joint pun saya 1 apa pun tak tahu sebab zero dalam internet..berkat usaha saya, saya berjaya.. boleh lihat affiliate terbaru saya sertai still dapat komisyen.. tak percaya leh pergi ke blog seterusnya..lihat dalam masa terdekat jualan demi jualan dapat saya hasilkan.. dan sekarang saya try trade forex.masih dalam proses pembelajaran..saya da betul2 mahir baru saya buka akaun real. tu namanya study dan kaji mana kesilapan kita.. jangan pikir nak dapat duit cepat memang ke laut lah nampaknya...satu lagi saya tak suka orang lakukan spam pada orang yang tak dikenali.. dari saya mula sampai sekarang saya promosi cara tertib.. kalau ada orang maki saya, saya akan bahasakan diaorang balik sebab joint tanpa baca dan pahami sebelum sertai... bila tak dapat nak memaki hamun tak tentu pasal.. susah manusia nie.. Jom kita tgok affiliate terbaru yang saya sertai dan hasilnya setiap hari http://sabar-rajin-berjaya.blogspot.com/