Kerja Secara Part-Time & Full time Di Rumah/ Buat Duit Online Di Rumah: Dapat Lagi Komisen!!! Hanya Kerja Dari Rumah Sahaja

Pages

Friday, August 23, 2013

Dapat Lagi Komisen!!! Hanya Kerja Dari Rumah Sahaja

Komisen ke-96 Dari Jobdirumah.com
http://bit.ly/kerjaonline2

salam sejahtera..

Alhamdulillah, baru sahaja semalam update berkenaan Jobdirumah.com. Hari ini komisen masuk lagi.. syukur sesangat.. Hanya mampu bersyukur kerana masih lagi mendapat komisen tanpa henti di internet. Jika mahukan sesuatu kita kena berusaha baru boleh berjaya.. Di harapkan kawan-kawan tidak berputus asa.. Pesan saya jika ingin kan sesuatu fokus pada 1 bisnes dulu.. Jangan gelojoh sertai bermacam-macam jenis bisnes dan akhirnya satu pun tidak menjadi. Setakat ini sudah 96 kali komisen di bayar.. Semuanya di bayar tepat pada waktunya.. Terima kasih bos Jobdirumah.com .


Komisen yang telah di bayar setakat ini adalah 
sebanyak RM 2,530.00 ...Wow!!!

Maklumat lanjut layari:
http://bit.ly/kerjaonline2


===========================================
PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Maklumat lanjut layari:
http://bit.ly/kerjaonline2


Mengenai Jobdirumah.com:
jobdirumah.com merupakan penyedia khidmat latihan asas dan sumber pekerjaan alternatif pada yang berminat. Perkhidmatan yang disediakan adalah panduan dalam bentuk penerangan bertulis dan video tutorial tentang bagaimana, cara apa, dan di mana hendak mencari kerja di rumah dari sumber - sumber yang betul.

Untuk kemudahan ahli, Jobdirumah.com akan menolong mencari kekosongan baru dan dihantar terus ke email setiap pagi secara percuma. Jika ada kerja yang ahli fikirkan sesuai dgn kemahiran, ahli boleh buat permohonan kepada majikan.

Maklumat lanjut sila ke website di bawah:

0 comments: