Kerja Secara Part-Time & Full time Di Rumah/ Buat Duit Online Di Rumah: Alamak!!! Cabaran Affiliate Jobdirumah.com kembali lagi lah...

Pages

Panduan Yang Boleh Jana Pendapatan Lumayan.. Masyuk!!!

Monday, September 30, 2013

Alamak!!! Cabaran Affiliate Jobdirumah.com kembali lagi lah...

Salam..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya yang tak berapa cantik dan kemas ini..hehehe.. Pihak Jobdirumah.com akan mengadakan Peraduan Cabaran Affiliate JDR pada 1/10 ini dan berakhir 31/10. Jadi apa tunggu lagi.. Jom sertai Jobdirumah.com. Jangan biarkan orang lain menyambar peluang ini.. Hadiah lumayan menanti anda.. Nampaknya Bulan October 2013 nie kena berkerja keras.. Go go chaiyok..




Setiap bulan pasti komisen cecah RM100 ke atas.. Hanya part time je.. Kalau full time mesti banyak lagi kan..


                               

                                 
Komisen terkumpul setakat ini adalah sebanyak RM 2,740.00..Sebanyak 102kali komisen di bayar....
Penuh dengan email maybank2u.. boleh lihat pada post sebelum ini di sini http://teknikduitlaju.blogspot.com/2013/09/kerja-di-rumah-yang-menguntungkan.html


Jika anda rasa anda layak baca syarat-syarat di bawa ini ok.. dan klik pada url yang diberikan.. Terima kasih kerana sudi membaca.. (^-^)


Maklumat lanjut layari:
http://bit.ly/kerjaonline2


===========================================
PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Maklumat lanjut layari:
http://bit.ly/kerjaonline2


Mengenai Jobdirumah.com:
jobdirumah.com merupakan penyedia khidmat latihan asas dan sumber pekerjaan alternatif pada yang berminat. Perkhidmatan yang disediakan adalah panduan dalam bentuk penerangan bertulis dan video tutorial tentang bagaimana, cara apa, dan di mana hendak mencari kerja di rumah dari sumber - sumber yang betul.

Untuk kemudahan ahli, Jobdirumah.com akan menolong mencari kekosongan baru dan dihantar terus ke email setiap pagi secara percuma. Jika ada kerja yang ahli fikirkan sesuai dgn kemahiran, ahli boleh buat permohonan kepada majikan.

Maklumat lanjut sila ke website di bawah:

2 comments:

AJ said...

Memang mantap lah blog awak. Selamat terjumpa blog awak. Saya baru sebulan masuk dah komisen masuk. Masyuk!!! Saya nak try jadi macam awak lah. Bestnya

Quraisyah Qusairy (AMOI) said...

terima kasih.. teruskan lagi usaha.. pasti berjaya..insya-Allah. :-)