Kerja Secara Part-Time & Full time Di Rumah/ Buat Duit Online Di Rumah: Syok Buat Pizza Dan Profit..

Pages

Panduan Yang Boleh Jana Pendapatan Lumayan.. Masyuk!!!

Friday, November 8, 2013

Syok Buat Pizza Dan Profit..

Salam 1 Malaysia,


Alhamdulillah, arinie penat lah juga 3 kali buat  pizza dari tengah hari ke malam.. tak cukup-cukup orang umah nie main order je.. Yang penatnya aku...huhuhu...mentang-mentang aku tak outstation hari nie korang buli aku ek.. Tapi takpe juga aku khayal dengan pizza. Kalau tak de keje tangan nie gatal je nak tengok candle. Dah mengadap mesti  banyak buka order punya..last-last tak dapat apa-apa.. Sebelum buat pizza aku dah set siap-siap pending order aku. Kul 11mlm  tengok semua dah profit.. Syukur sesangat. Kali nie banyak lah juga...hehehe.. Terima kasih masta khalid, tak rugi hadiri kelas tuan. :-)
http://bit.ly/trademasyuk

bagi nie je.. kalau saya tunjuk brape saya withdraw takut ada yg sakit jantung nanti.. hehehe..

Sapa-sapa dah pernah trade forex dan asyik loss cubalah pelajari teknik ini, mudah-mudahan berkat belajar dari panduan ini anda akan berjaya.. amin

Klik banner di bawah





Terima kasih :-)

0 comments: